No va començar com esperava la temporada el Llagostera. En el primer partit de la temporada de Segona Divisió B, l'Alcoià es va emportar els tres punts del Gironès gràcies a un solitari gol de Mariano al minut 57. El partit, amb molt físic i poc futbol, no va ser gens vistós i sobretot al segon temps els nervis i les picabaralles van ser protagonistes fins al final de l'enfrontament.

El joc intens i l'aeri va predominar durant tot el matx. El Llagostera té clar com ha de jugar a casa, on no es poden escapar gaires punts i ho van portar a terme des del primer minut del primer partit de la temporada. Amb la intensitat per bandera, les ocasions van brillar per la seva abscència al primer temps encara que va ser el conjunt gironí qui disposava les arribades més perilloses. Arribaven sobretot mitjançant la pilota parada, en llargs serveis de banda o córners servits amb precisió per Pitu. En dos d'ells, primer Fuster, rematant alt i després Moha, que obligava a fer una bona aturada a Bañuz en la millor ocasió dels primers 45 minuts.

La segona meitat va començar mb ensurt pels interessos gironins, amb una rematada involuntària en pròpia porteria de Viale, central del Llagostera, que va acabar tocant al travesser. Va sortir millor l'Alcoià a la segona meitat. Després del primer avís seriós, Jose García, que va fer mal quan va atacar per la banda, realitzava una centrada que després d'enverinar-se i que ningú la toqués acabava sortint fregant el pal. Havia avisat dues vegades el conjunt alacantí i a la tercera, va aconseguir anotar la diana que acabaria sent decisiva per decidir el signe del partit. Centrada de David Torres per Mariano Sanz, que a l'interior de l'àrea, s'aprofitava d'una pilota morta que no va saber rebutjar la defensa gironina per batre amb comoditat un Marcos venut.

Ni passava per bons moments el Llagostera ni trobava el camí per superar la defensa visitant. Al minut 65, David Torres tenia el segon a les seves botes però davant Marcos rematava fluix. A mesura que anaven passant els minuts els nervis incrementaven i això va provocar escenes de picabaralles, amb alguna o altra empenta que estarien presents fins al final del partit. Els minuts anaven passant i Òscar Álvarez no trobava la solució perquè els seus jugadors intentéssin, com a mínim, empatar el partit. Arriscava el tècnic dels llagosterencs i això va propiciar contraatacs visitants, que tenien el segon en un córner que acabava amb la pilota passejant-se per sobre la línia.

El final del partit va ser molt interromput i el partit, que arribava fins el minut 96, no va permetre més alternatives. El proper rival dels gironins serà el Cornellà.