Després de rebre un bany de realitat per part del Reial Madrid i haver perdut el primer títol al qual s'optava aquesta temporada, el FC Barcelona inicia la Lliga aquest vespre (20.15) davant el Betis, amb molts dubtes i intentarà oblidar-se de les males sensacions i començar la competició amb bon peu.

El partit estarà marcat pels atemptats de dijous passat i, en homenatge, els jugadors no lluiran el seu nom a la samarreta, enlloc d'això lluiran el nom de la ciutat comtal als dorsals. Però també ho estarà per la solitària presència de Messi, únic referent del conjunt blaugrana en atac, després de la sortida de Neymar al PSG i la lesió de Luis Suárez. Avui els que acompanyaran l'astre argentí a l'atac seran Paco Alcácer i Gerard Deulofeu.

Els blaugrana estan treballant a contrarellotge, però la veritat és que, a dotze dies de tancar-se el mercat, només s'han fet amb els fitxatges de Nelson Semedo, Gerard Deulofeu i Paulinho Bezerra.

A més de la baixa de Suárez, Valverde també té els dubtes, fins a última hora, d'Andrés Iniesta, amb una contusió a la cama dreta, i de Gerard Piqué, que va acabar la tornada de la Supercopa amb una sobrecàrrega a l'adductor.

D'aquesta manera, Leo Messi, que ha signat cinc doblets en les sis darreres estrenes del Barça a la Lliga, es perfila com el principal argument dels blaugrana per redimir-se de la imatge donada a la Supercopa davant l'etern rival.

Davant seu tindrà un renovat Betis, de la mà de Quique Setién, amb nou fitxatges per tal de fer un salt de qualitat per instal·lar-se en les zones nobles de Primera.

El tècnic del Betis recupera, per visitar el Camp Nou, un dels seus nous fitxatges, l'exblaugrana Cristian Tello, que ha superat una lesió de turmell. També podrà comptar amb l'últim reforç dels bètics, Javi García, procedent del Zenit rus i intentarà que el seu equpi pugui treure un bon resultat de la seva aposta pel futbol de toc.

A més, Setién ha convocat a dos joves del flilia, l'extrem Francis i el davanter colombià de 22 anys Juanjo Narváez. La cara negativa, però, pels bètics, serà la baixa del mitja punta algerià Riad Boudebouz, el fitxatge més il·lusionant d'aquest mercat.