El Palamós va finalitzar dimarts pasat els partits de preparació i ja espera amb ganes el debut a la Lliga previst per diumenge a casa (17 h.) davant el nouvingut Reus B. El balanç de la pretemporada groc i blava és prou positiu perquè els palamosins han disputat 9 partits amb victòries davant l'Olot (2-0) a la Copa Catalunya, a Banyoles (0-1), a l'Escala (0-1), a Bescanó (1-2) i a la Bisbal (1-3). El degà ha empatat un únic partit a Santa Coloma de Farners en el Torneig de La Selva (2-2), un trofeu que van acabar perdent per penals (5-4), mentre que han patit tres derrotes, contra el Sabadell (1-4), l'Espanyol B (1-4) a la Copa Catalunya i a Can Gibert (2-1).

El màxim golejador de la pretemporada palamosina ha estat amb tres dianes, el davanter banyolí Marc Bonaventura. Amb un nou cos tècnic encapçalat per l'entrenador vidrerenc Vicenç Fernández, que diumenge s'estrenarà oficialment a Tercera, nou incorporacions, quatre joves del planter que fan el salt al primer equip i nou renovacions, els palamosins intentaran fer un bon paper i superar la barrera dels 50 punts en una categoria d'allò més dura amb favorits tipus Prat, Espanyol B, Gavà, Terrassa, Vilafranca, Sant Andreu. «La categoria és i qualsevol rival et pot guanyar. Treballarem al màxim aquest primer partit i després ja pensarem en el derbi contra el Figueres de la segona jornada», diu Fernández.

D'altra banda, els socis del Reus B es beneficiaran dels preus populars pactats entre clubs de la categoria i només pagaran 5 euros.