Cayetano Pérez es convertirà en el nou president de l'Uni Girona agafant el relleu de Llorenç Biargé en un canvi que serà oficial a finals de mes quan acabi el procés electoral que ha engegat el club de Fontajau per substituir el que ha estat el seu màxim dirigent en els últims dotze anys. Pérez és el director general de Citylift, un dels dos principals patrocinadors del club al costat d'Spar, i encapçalarà una candidatura de consens, amb gent nova i altres provinents de la junta de Biargé, que es farà càrrec del club aquest setembre al costat de la gent que porta el dia a dia de l'Uni com Xavi Fernández, Pere Puig, Ander Bermúdez...

Cayetano Pérez fa un pas endavant en la seva implicació a l'Uni un parell de mesos després d'haver anunciat que Citylift no continuaria patrocinant la samarreta del primer equip del Girona FC, un cop els de Montilivi han fet el salt a Primera Divisió. «Des de Citylift estem molt orgullosos d'haver acompanyat el Girona FC aquestes dues temporades, en què ha aconseguit fer realitat un somni. Lamentablement la nova categoria del club fa inviable econòmicament continuar com a patrocinador», va dir llavors Cayetano Pérez que, però, també va confirmar que Citylift mantenia els seus altres patrocinis en el món de l'esport gironí. A més de l'Uni Girona també hi ha l'hoquei amb els dos equips, masculí i femení a l'OK Lliga, i el CEB Girona de bàsquet base.

Cayetano Pérez agafarà el relleu de Llorenç Biargé que, a finals de juliol, va fer públic que feia un pas al costat i deixava la presidènca d'un club que va col·laborar a fundar l'any 2005 amb la fusió dels equips femenins del Vedruna i del Santa Eugènia. «Ha arribat l'hora de fer un pas al costat i deixar pas a noves persones que aportin noves idees», va apuntar aquell dia Biargé deixant clar, però, que seguirà formant part del club un cop fora de la presidència: «Jo sempre seré de l'Uni Girona. L'Uni és com la meva segona filla, i a les filles no se les abandona mai. Quan se'm necessiti per alguna cosa, jo sempre estaré al costat del club».