Xantal Piqué i Cèlia Roure. El Citylift Girona ja té les dues primeres cares noves per a la temporada del retorn a l'OK Lliga. El club també ha aconseguit part de la plantilla de l'any passat perquè segueixen la portera Virgínia Díaz i les jugadores Carla Dorca, Laia Castro, Laura Vall i Jana Verdura en un equip on la principal novetat serà a la banqueta. Els germans Marc i Xavi Oller agafen el relleu de Judih Carreras. Entre les jugadores, Carla Gri, Ariadna Campistol, Vanesa Daribo i Laura Viella seran baixa i no competiran a l'OK Lliga amb el Citylift Girona.

Xantal Piqué és una defensa de 21 anys que, fins a la temporada passada, era la capitana del Mataró a l'OK Lliga, mentre que Cèlia Roure és una jugadora formada al Shum Maçanet i que té experiència a la màxima categoria amb l'Sfèric de Terrassa però que ara arriba de l'Horta de Nacional Catalana.

Esportivament, el Citylift Girona s'havia quedat a les portes del retorn a l'OK Lliga després de perdre en l'últim partit contra el Vila-sana i acabar segon a Nacional Catalana. Només puja el campió. Setmanes més tard, però, dos equips de l'OK Lliga (Rivas i Joseleta) van renunciar per problemes econòmics obrint les portes a l'ascens de les gironines i del Reus, que havia quedat en tercera posició. Amb aquest ascens i la permanència del primer equip masculí, el CH Girona tindrà per primer cop en la seva història els dos equips sèniors competint a la màxima categoria espanyola.