L'Escala, equip de Segona Catalana, ha deixat enrere els amistosos d'alt voltatge que l'han fet matinar abans que els rivals i aquest dissabte dia 5 (18 hores) seguirà la preparació al camp del Jafre, de Quarta. I és que el conjunt que entrena Ricard Ferrer es va veure les cares el dimarts passat davant el Barça B (0-7), de Segona Divisió A, només tres dies després d'haver rebut l'Olot (0-3), de Segona B.

El filial blaugrana, entrenat per Gerard López i que estava d'estada a TorreMirona de Navata, va imposar la seva categoria ben aviat i a la mitja hora de joc ja dominava 0-3 amb un trio de gols de Marc Cardona. A la represa, el Barça B va arrodonir el triomf amb un doblet d'Oriol Busquets i els gols de Vitinho i Paik. El Nou Miramar es va omplir amb un miler d'espectadors.

Aleix Martin, del Guíxols, a prova

"Set gols són molts, la valoració és positiva, estic molt content de l'esforç dels jugadors", comentava Ferrer, que va donar minuts a Aleix Martin, ex del Guíxols que està a prova, i als juvenils Hamza Benmessaoud i Dorian Lagos -pujats al primer equip-, Nazariy Kostetskyy, Foussaine, Xavi Arnall i Doudou Jallow.