El Peralada-Girona B va oferir, el dissabte, una victòria de mèrit a l'afició (2-1) contra el Barça B, equip de Segona A que es trobava d'estada a TorreMirona de Navata. Els blaugranes es van avançar amb un gol del Choco Lozano en el minut 8, però a la represa els altempordanesos van reaccionar amb un doblet de Cesc Clotet.

El club peraladenc continua obert a incorporar jugadors i s'hauria interessat per un futbolista del Barça B, el coreà Seung Ho Paik -a la foto-, de 20 anys i sense lloc en el filial. D'altra banda, en el duel entre Peralada-Girona B i Barça B, entre la banqueta i la llotja hi havia exjugadors blaugranes com Guillermo Amor, Jose Mari Bakero, Albert Chapi Ferrer, Carles Busquets i Gerard López.

Partit amb el Sabadell, dimecres

El Peralada-Girona B rebrà aquest dimecres (19.30 h) el Sabadell, també de Segona B, en un partit amb entrada gratuïta per a tots els espectadors. Serà un bon duel per a mesurar forces de cara al debut a Segona B contra el Mallorca. En referència a aquesta estrena, Arnau Sala, l'entrenador, comenta que aquests equips "és millor agafar-los aviat, sempre poden pagar la novatada. Gràcies al Girona i a qui sigui el Peralada i el poble pot gaudir d'equips mítics del futbol espanyol que mai ens haguéssim imaginat, hem de gaudir-ho al màxim, és el que toca".