El Peralada Girona B va adjudicar-se ahir la setena edició del Memorial Narcís Sala en un triangular davant l'amfitrió, el Sant Andreu, i el Vilassar de Mar. L'equip d'Arnau Sala va derrotar en el primer partit de 45 minuts els barcelonins, gràcies a un solitari gol de Javi Sánchez als 28 minuts de joc. En el segon partit, contra els maresmencs, el duel va acabar amb l'empat a zero inicial però els penals van convertir el conjunt xampanyer en campió del torneig, fins i tot abans que es disputés el darrer duel de la jornada entre Sant Andreu i Vilassar.

Aquest va ser el debut en els amistosos de la pretemporada de l'equip d'Arnau, que aquest curs debutarà a Segona B. La propera cita serà aquest dissabte al Municipal contra el Barça B de Gerard López que ha aconseguit el retorn a Segona A. Els blaugrana estan concentrats aquests dies a les instal·lacions de Torremirona.

D'altra banda si no hi ha canvis d'última hora, avui es coneixerà el calendari de Segona B. La detenció de Villar, el seu fill i Juan Padrón la setmana passada va fer ajornar l'assemblea de la Federació de dijous passat, i aquesta es farà finalment avui. Ahir es va reunir la Comissió Delegada de la categoria de bronze per tal de tancar els quatre grups de competició. Està previst que avui mateix, menys d'un mes abans d'iniciar-se la lliga, hi hagi el calendari.