Victòria incontestable del Llagostera en el primer amistós de la pretemporada. Sobretot a la primera meitat, els blaugrana van dominar l'enfrontament i van aconseguir un bon avantatge al descans. Les dianes de Leo Ramírez al minut 8, de penal i de Lucas Viale, de falta directa abans de la mitja hora de joc, donaven l'avantatge a l'equip d'Òscar Álvarez, fins al moment superior a la Unió.

A la represa, el Llagostera va canviar tot l'equip i Chicho, pel Figueres, també va fer entrar tots els suplents. Al minut 63, però, Pablo Sánchez anotava el tercer gol dels del Gironès. Al final, tot i la insistència del Figueres per intentar marcar el seu gol, el resultat no es va moure més.

Esteban Muñoz reforça la defensa

D'altra banda, el defensa balear Esteban Muñoz es va convertir ahir en nou jugador del Llagostera. El futbolista, de 32 anys, arriba a l'equip dirigit per Oriol Alsina des de la secretaria tècnica i per Òscar Álvarez des de la banqueta procedent de l'Atlètic Balears, on ha jugat les últimes quatre temporades, equip amb el qual ha estat titular indiscutible.