L'Agrupació Esportiva Roses ha frenat l'efecte ascensor que havia patit els darrenys anys, en què encadenava ascensos i descensos seguits entre Segona i Tercera Catalana. Després del còmode novè lloc obtingut a Segona, el tècnic escalenc Gabri Maragall va donar un pas al costat per motius laborals, i la seva plaça serà ocupada pel figuerenc Carlos Santiago, que ve de pujar el Sant Jaume de Llierca en aquesta mateixa categoria.

Qui va ser tècnic, també, del Vilamalla, Quart i Fundació Esportiva Figueres ha renovat més de mitja plantilla, però no ha pogut retenir l'home de referència, Robert Fernández. El pitxitxi de la categoria feia set anys -en dues etapes- que estava a Mas Oliva i intentarà seguir marcant gols a l'Empuriabrava-Castelló, a un esglaó per sota. El camí de sortida també l'han enfilat el central Gerard Fageda (l'Escala), Jorge Torres (la Jonquera) i Joel Crespo, entre altres.

"Vull un equip valent, competitiu que sigui protagonista i amb mentalitat guanyadora", expressa amb ambició el nou preparador rosinc, que com a jugador va arribar a Segona B amb el Figueres.

Del Llançà, Sant Miquel i Peralada

Santiago ha confiat, entre els fitxatges, en tres jugadors que havia tingut en el Vilamalla: el migcampista Toti Pujolar i els hàbils extrems David Martínez Vinchy i Rubén Santiago, que despenja les botes. A més, s'afegiran al projecte del Roses la brúixola Facu Gutiérrez, que prové del Banyoles després d'un curs que havia iniciat a la Jonquera, els defenses Èric Valero (Llançà) i Adrián Mateo (Sant Miquel) i els juvenils del Peralada Juan David Pacheco i Aleix Quintana.

Tanmateix, els rosincs viuran el retorn d'un emblema, Jaume Sastre, que torna un any després per tornar a fer parella amb el seu germà Edu, referent del club.