El Club d'Esports i Lleure Platja de Roses va ser l'únic representant, el cap de setmana passat, que va aportar un equip sènior masculí i un de femení a la fase final de la Lliga Nacional de futbol platja que es va disputar a Cadis. En l'àmbit classificatori, els nois van obtenir un meritori sisè lloc -d'entre vuit equips presents a ­terres andaluses i de setze entre tots els participants- mentre que el femení es va proclamar sotscampió. "Estem orgullosos del paper del club, el femení ha quedat segon en la seva primera participació i el masculí sisè, és el millor paper que s'ha fet mai malgrat arribar en els últims tres partits amb moltes baixes", diu Dani Haro, màxim responsable del Roses Platja.

Els sèniors, entrenats pels rosincs Nelson Rodríguez i Marcos Revidiego i integrat per jugadors de la demarcació, arribaven a Cadis després de superar les fases prèvies de Lloret de Mar i Alacant. En la fase final, van quedar sisens després d'encadenar, a la platja de La Victoria, una victòria contra el Santa María (3-2) gadità i tres ­derrotes amb el Llevant valencià (2-8), sotscampió per darrere el Melistar de Melilla, el Mentidero gadità (5-2) i el Mazarrón murcià (1-3).

El Roses Platja va jugar amb Tibu, Dani O., Miguel Fuentes, Dani Haro, Jordi Taulera, Joan Parés, Raúl Blanco, Carlos Muñoz, Miquel Cantenys i Ricki Álvarez, futbolistes que donaran la temporada de futbol-11 han defensat els colors de l'AE i Base Roses, Vilamalla, Empuriabrava-Castelló i Figueres juvenil, entre d'altres.

Jugadores barcelonines

Per la seva part, l'equip sènior femení del Roses Platja, format per jugadores de la demarcació de Barcelona procedents d'equips com el Seagull de Badalona, es va proclamar sotscampió després de cedir a la final (2-4) contra el Playa San Javier de Múrcia.

Les noies que entrena Mònica Arias venien de proclamar-se campiones del Campionat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú i amb aquest segon lloc han obtingut el bitllet per anar a la pròxima Euro Winners Cup, la Champions femenina del futbol platja.

Torn del Campionat de Catalunya i de la Copa d'Espanya

Les competicions oficials pel Roses Platja no s'aturen i aquest cap de setmana els sèniors, juvenil i infantil masculí disputaran el Campionat de Catalunya a la platja de Torredembarra (Tarragonès). El club rosinc havia participat en aquesta competició fa dues setmanes a Vilanova i la Geltrú (Garraf), on va obtenir el doblet amb el cadet masculí i el sènior femení. Després del Campionat de Catalunya, el sènior masculí del Roses Platja disputarà, com a vigent campió català, la Copa d'Espanya, prevista pel primer cap de setmana d'agost a Marbella. redacció roses