Encara no una setmana després de començar els entrenaments, el Peralada-Girona B disputa aquesta tarda els primers compromisos amistosos de pretemporada, amb el principal objectiu de començar a agafar ritme per a l'inici de Segona Divisió B, previst per al cap de setmana del 19 i el 20 d'agost.

Avui, el conjunt xampanyer, que diumenge passat va aprovar en una Assemblea de socis el nou conveni de filiació amb el Girona i el canvi de nom, disputa un triangular al Narcís Sala, camp del Sant Andreu, equip que farà la presentació davant l'afició. L'altre equip serà el Vilassar de Mar, com els barcelonins, conjunts tots dos de la Tercera Divisió. Serà precisament el conjunt gironí qui obrirà foc en el torneig, jugant contra el Sant Andreu (18.30 h.) un primer partit de 45 minuts. Un cop finalitzi, en el segon partit seguirà sent el Peralada protagonista, ja que jugarà tot seguit 45 minuts més davant el Vilassar. D'aquesta manera, els d'Arnau Sala, tot i que contra dos rivals diferents, disputaran els primers 90 minuts aquesta pretemporada per carregar cames i començar a posar a la pràctica aspectes tàctics treballats en els entrenaments. El VII Memorial Narcís Sala el tancarà un altre duel de 45 minuts entre el Sant Andreu i el Vilassar.

En clau Peralada-Girona B, el triangular servirà per veure en acció les noves incorporacions, de moment, els migcampistes Iu Ranera i Kevin Soni. També tindran la seva oportunitat cinc juvenils, com són Aleix Arenas, Guillem Rodríguez, Carles Puig, Pol Blay i Èric Torres, dos dels quals amb nombroses opcions de formar part de la plantilla durant tota la temporada.

Resta a l'espera el club de poder anunciar incorporacions de futbolistes joves, alguns d'ells estrangers, que el Girona considera amb projecció i que militarien a les files del Peralada, que avui tornarà a veure vestir de curt homes com Coro, Boniquet o Gianni.