Si fa tres mesos se celebrava que el Salt Gimnàstic Club aconseguia adjudicar-se el títol al Campionat d'Espanya de Clubs, disputat a Guadalajara, ara els va tocar festejar que, també en l'àmbit individual, els saltencs freguen l'excel·lència. Ni més ni menys que 60 podis en el darrer Campionat d'Espanya Individual i per Autonomies de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina, que consoliden el club de Salt com un dels referents en aquest esport en l'àmbit de tot Espanya.

Fins a sis campions estatals va ser capaç d'aconseguir el club, que va veure com es coronaven Hugo Rebollar (nivell 8), Pau Jiménez (nivell 7), Gabriel Barris (nivell 5), Jana Guardiola (nivell 6), Berta Álvarez (nivell 3G) i Júlia Godó (nivell P3). A nivell 8, Hugo Rebollar va aconseguir el seu títol gràcies a l'or en anelles, plata en terra i bronze en barra; Pau Jiménez (N7) aconseguia el seu campionat gràcies als ors en terra, salt, paral·leles i barra; Gabriel Barris (N5) basava el seu èxit amb ors a terra i paral·leles i un bronze a arcs. Pel que fa les campiones, Jana Guardiola (N6) va aconseguir el màxim triomf amb un or a barra; Berta Álvarez (N3G) obtenia el campionat amb or a barra i bronze a paral·leles i terra; mentre que Júlia Godó (NP3) es proclamava campiona d'Espanya amb medalla d'or en terra i barra.

A més d'aquests sis campionats, el Salt Gimnàstic Club també va veure com es proclamaven subcampions d'Espanya Paula Verdú (N4G) i Miquel Mas (Promogam 3). En tercer lloc van quedar Dietmar Reinhardt (N7), Noah Rebollar (N3G), Èlia Ribas (N1), Mariona Vila (Promogym 3), David Pérez (Promogam 4) i Ferran Pijoan (Promogam 3).

L'èxit pels gimnastes saltencs el completaven els podis de Laura Bechdejú, Sara Coll, Gerard Corominas, Cristina Vives, Èric Terres, Andrea Chavarría, Júlia Ramonet, Blanca Caritg i Carla Ramonet. La directora tècnica, Montse Hugas comentava que «ha estat un any intens amb grans resultats».