El migcampista camerunès va ser anunciat oficialment ahir com a nou jugador del Girona, que el cedirà durant tota la temporada al Peralada, perquè competeixi a Segona Divisió B. El futbolista ja s'entrena a les ordres d'Arnau Sala des de dijous, quan van començar els entrenaments.

Kevin Soni és un migcampista, de 20 anys, amb més vocació ofensiva que no pas defensiva que arriba procedent del Girondins de Bordeus. Al club francès va arribar a debutar amb el primer equip, tant en Ligue 1 com en la Copa de França, la temporada 2015-2016. També va jugar mitja hora en un partit d'Europa League contra el Rubin Kazan. L'any passat, el Girondins va cedir el futbolista al Pau, equip del Championnat National, categoria equivalent a la Segona Divisió B. Allà hi va jugar un total de 15 partits, en què va marcar 2 gols.

Soni també és internacional sub 20 amb la selecció del Camerun, amb qui el passat mes de març va disputar a Copa d'Àfrica en aquesta categoria.

El jove migcampista ja està a les ordres d'Arnau Sala des de dijous, quan el Peralada va començar amb els entrenaments per afrontar aquesta nova temporada. És la quarta incorporació pels gironins, després de la dels uruguaians Maxi Villa i Andrés Romero i l'arribada d'Iu Ranera. El primer partit de pretemporada de l'equip serà el proper dissabte 29 de juliol contra el Barça B.

Assemblea de club i calendari

Després que ahir a la seu de la RFEF es celebrés el sorteig dels calendaris de Primera i de Segona Divisió, encara segueix a l'aire les dates de publicació del calendari de Segona Divisió B, que ja s'està allargant massa i els clubs el necessiten per la planificació, entre d'alters, dels desplaçaments. El proper dimecres 26 de juliol la RFEF farà una Assamblea General on es podria donar a conèixer. Peralada, Olot, Llagostera i la resta d'equips de Segona B resten a l'espera.

Per altra banda, demà, a partir de les 12 del migdia, al Municipal de Peralada, se celebrarà una assamblea ordinària i extraordinària de socis del club empordanès, a on es decidirà si s'aprova el canvi de nom del club a Peralada-Girona B.