El Peralada ha iniciat, aquest dijous, la pretemporada per a preparar el debut històric a Segona Divisió B. Mentre el club decidirà aquest diumenge, a l'assemblea ordinària i extraordinària de socis, si la nomenclatura canvia a Peralada-Girona B, el conjunt que entrena Arnau Sala i Xavi Punsí es va calçar les botes pensant en els primers partits de preparació, que seran entre el dimarts que ve dia 25 (18.30 h) al camp del Sant Andreu, en un triangular amb el Vilassar de Mar i el conjunt andreuenc, i el dissabte dia 29 (19.30 h), a casa contra el Barça B.

Les cares noves de l'equip són el davanter francès Kevin Soni, que prové del Pau i del Girondins; el migcampista Iu Ranera, ex del Leganés B i que té experiència al Gavà i a l'Hospitalet, i els uruguaians Maxi Villa i Andrés Romero, del Nacional de Montevideo. En canvi, han enfilat el camí de sortida Chele i Marc Carbó (Llagostera), Djak Traoré (Recreativo), Nacho Ruiz (Gavà), Jose Higón, Pau Ribas i Ernest Forgas.

D'entre els jugadors que continuen a Peralada hi ha Gianni, Richi Paz, Pablo Carbonell, Vallho, Jorge Marta, Víctor Alonso, Javi Sánchez, Xavi Boniquet, Sergi Álamo, Cesc Clotet, Konaré, Serrano i Coro, mentre que estan entrenant jugadors sorgits del planter del Girona com Marcel Lizak, Pol Blay, Guillem Rodríguez, Eric Torres, Carles Puig i Aleix Arenas.