L'equip sènior masculí del Club Rem Xon's d'Empuriabrava s'ha fusionat aquesta temporada amb el Club de Rem Palamós davant la falta d'efectius i amb la intenció de formar un bloc competitiu. "En Martí (Ramírez) era un exremer del Santa Cristina, que l'any passat va quedar campió d'Espanya i que ha tornat al Palamós, el seu club d'origen. Els faltaven vogadors en el sènior masculí i ens hem unit per fer un equip competitiu", comenta Laia Huguet, membre del club de rem altempordanès.

Aquest equip, que competeix amb la nomenclatura Xon's-Palamós en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani i a la Lliga Catalana de Llagut Català -acabarà el 17 de setembre a Cambrils-, és entrenat per Jordi Pujadas i Martí Ramírez i sol quedar entre els vuit primers a les proves.

Les noies, amb ambició

En l'àmbit no competitiu el Xon's disposa del sènior femení i d'un veterà de cada modalitat. La intenció de les noies, però, és intentar anar en el Campionat de Catalunya de Llagut de finals de setembre: "Ens estem animant i intentarem anar-hi", afegeix Huguet, una de les supervivents d'aquell conjunt femení que fins fa poc arrasava en l'àmbit català amb títols del Llagut Català i Llaüt Mediterrani i sotscampionat estatal. Altes noies com Laura Fernández i Mireia Iglesias, actualment timonera del sènior masculí, també continuen vinculades a l'entitat.