El Navata vol passar pàgina a uns últims cursos discrets i s'ha calçat les botes més aviat que mai per ser un dels equips capdavanters de Quarta Catalana. Sota la direcció de Manel Cabezos, que torna a les banquetes tres anys després del pas per la Jonquera, els navatencs van iniciar la pretemporada el dimecres passat, dos mesos abans de debutar a la lliga, i amb un partit amistós davant la Jonquera, el diumenge (0-4). L'objectiu de l'equip vermell-i-blanc és clar: ascendir a Tercera Catalana, una categoria que van trepitjar per últim cop a la temporada 2013/14.

"L'objectiu és quedar entre els dos primers i pujar", diu Cabezos, que prepara quatre entrenaments setmanals fins a finals d'agost i comença a treballar tan aviat "perquè ho hem enfocat que anem a entrenar a un equip, no mirem la categoria". El vilajuïguenc ja sap què es pujar, ho havia aconseguit amb la Jonquera i la FE Vilajuïga.

Una altra de les missions del Navata és consolidar la banqueta, ja que el curs passat van passar-hi fins a tres tècnics diferents: Pere Cantenys, Joan Mallart i Josep Camps.

Laari, Karim i els germans Alsina, entre els fitxatges

El Navata partirà com un dels màxims favorits a l'ascens després de reforçar-se a consciència. Un dels primers en arribar ha estat el migcampista Àngel Laari, que prové del Vilamalla i té passat a la Jonquera. Un altre exfronterer és Karim Jmili, que va acabar el curs anterior en el Cabanes. Del Vilajuïga és previst que vinguin els germans Aitor -davanter que ve d'anotar 27 gols- i David Alsina. Tanmateix, també jugaran al Navata Jose Morata (Vilabertran), Pau Duran (Besalú) i Adrià Alarcón (Portbou).