L'astre argentí Leo Messi es va retrobar en el camp d'entrenament per primera vegada amb els seus companys, en la que va ser la primera sessió preparatòria del jugador, que ahir va avançar un dia la reincorporació a la pretemporada del Barça.

Messi i el brasiler Neymar van arribar el mateix dia a la Ciutat Esportiva, mentre que l'altre integrant del trident blaugrana, l'uruguaià Luis Súarez, va iniciar la pretemporada en el primer dia de feinaen què va treballar amb el nou entrenador, Ernesto Valverde. Els tres, que ja s'havien vist a les vacances, van coincidir per primera vegada.

A més, ahir es va produir la primera trobarda entre Messi i el nou entrenador, després que l'argentí mostrés fa uns dies al Japó, durant la presentació del nou patrocinador de la samarreta blaugrana, el seu desig per conèixer Valverde. A banda de Messi i Neymar, ahir el Barcelona va incrementar el grup de jugadors al terreny de joc amb l'arribada d'Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba, Denis Suárez, Digne i Samuel Umtiti, així com Gerard Piqué i Arda Turan.

El Barça havia previst per ahir una sessió matinal per als nouvinguts a les revisions mèdiques i un entrenament a la tarda. Avui estan convocats tots els jugadors disponibles en una doble sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva, a les 9.30 i a les 18.30 hores.

Deulofeu segueix al marge

El davanter gironí Gerard Deulofeu va tornar a exercitar-se al marge dels seus companys. El de Riudarenes, que es recupera d'unes molèsties a la cuixa dreta que arrossega des del passat Europeu sub 21, va tornar a fer treball específic.

Sí que van estar sobre el camp d'entrenament els jugadors del Barça B Ortolà, Palencia, Aleñà, Cucurella i Vitinho. En canvi, no es va exercitar el nou fitxatge del conjunt blaugrana, el lateral portuguès Nélson Semedo, que recentment va disputar amb Portugal la Copa Confederacions i gaudirà d'uns dies més de vacances. Semedo s'incorporarà al grup dimecres que ve, quan la plantilla viatjarà als Estats Units per realitzar la gira americana