El Fricafor Futbol Sala Vilafant ha posat fil a l'agulla a la planificació del proper curs, on a més de potenciar la base presentarà novetats en el sènior masculí. El conjunt vilafantenc portava quatre temporades a la Federació Catalana de Futbol Sala -cal afegir-hi els anys anteriors en què compartia denominació amb la FE Figueres- i a partir de la següent ho farà a la Federació Catalana de Futbol, on hi ha inscrits els equips de gespa i on ja hi figurava el curs passat el seu equip infantil.

A la FCFS el Vilafant compartia lliga a Primera Territorial amb el Cadaqués i en el que ve, en el canvi d'organisme, és previst que competeixi contra rivals de la demarcació de Girona i del Maresme, a l'última categoria, Tercera Divisió. "Ens hem canviat de federació perquè a la FCF hi tenim la base i hi ha normes que són diferents, a la FCFS veiem que no avancen en el reglament", diu Alain Jacobs, president del Vilafant.

Busquen juvenils i alevins

El sènior seguirà entrenat per Roberto Martínez i confia en tenir un juvenil per facilitar l'accés dels joves. El club té assegurat un cadet -són els infantils que pugen per edat-, però necessita jugadors juvenils i també alevins per poder tenir tres equips de base, a més de l'escoleta, que ha anat prenent forma des de fa un any.