Amb major o menor mesura, les banquetes de la demarcació solen bellugar-se, de manera substancial, temporada rere temporada, i aquesta no n'ha estat cap excepció. Ja sigui per sortides provocades per mals resultats, per canvi d'aires o per renovacions d'oxigen, que vuit dels dinou seients de l'Alt Empordà, que hi ha entre Segona Divisió B i Tercera Catalana, canviaran d'inquilí.

Començant per més amunt, la Jonquera, de Primera Catalana, ha confiat com a substitut d'Enzo Galli en Miquel Àngel Muñoz, amb passat al Girona i al Farners, per retornar l'equip a Tercera Divisió.

A una categoria per sota, hi ha hagut relleu en dues de les tres banquetes: el jove Ricard Ferrer s'ha retirat per agafar les regnes de l'Escala, ocupant la plaça d'Albert Gasca, mentre que Carlos Santiago s'ha fet càrrec del Roses poc després de pujar el Sant Jaume de Llierca a Segona Catalana i davant l'adéu de Gabri Maragall.

Cinc relleus a Tercera Catalana

D'altra banda, cinc de les tretze banquetes de Tercera Catalana viuran un canvi: Llançà (Enric Giménez ocupa el lloc de Jordi Boix), Esplais (Dani Morales per Vasile Dragomir), Vilamalla (Narcís Barquero per Víctor López), Cistella (Txema Ortega per Miquel Montaner) i Sant Miquel (Guzmán Martirena per Jorge García).