El tàndem format per Carlos Santiago i Narcís Barquero, que fa deu dies havien aconseguit l'ascens a Segona Catalana amb el Sant Jaume de Llierca, se separarà a partir de la propera temporada. El club garrotxí serà filial de l'Olot el pròxim curs i l'entitat que presideix Joan Agustí, recent ascendida a Segona B, no té molt clar si mantenir els dos tècnics figuerencs. Davant aquest panorama, Santiago i Barquero han buscat un nou destí i l'han trobat amb un obrir i tancar d'ulls.

Per una part, Santiago es farà càrrec de l'Agrupació Esportiva Roses i, d'aquesta manera, continuarà a Segona Catalana, en una lliga on es trobarà l'Escala, el Marca de l'Ham i el mateix Sant Jaume de Llierca. L'ex del Vilamalla i del Quart ocuparà la plaça deixada per Gabri Maragall, que va decidir que no seguiria per motius laborals.

El seu inseparable en aquest tram final de temporada a Sant Jaume, Narcís Barquero, dirigirà el Vilamalla, de Tercera Catalana. Qui va ser tècnic del Sant Miquel de Fluvià -ascens de Quarta a Tercera Catalana ara fa un any- coneix bé el club perquè, precisament, havia estat el tècnic ajudant de Santiago en l'època de Segona Catalana. Barquero ha estat l'escollit per cobrir la baixa del jove Víctor López, que ha optat per anar en el juvenil B del Figueres a la propera temporada.

També a Tercera Catalana, el tècnic romanès Vasile Dragomir ja va anunciar abans d'acabar el curs que no seguiria a l'Esplais per motius d'estudis. El club castelloní ha optat per un home de la casa, Dani Morales, perquè ocupés la seva plaça. La temporada anterior dirigia el cadet de l'Esplais i en el tram final també es va fer càrrec de l'amateur de l'Armentera, de Quarta Catalana.

Continuïtats a Agullana, Bàscara, Borrassà, Emp.-Castelló i Sant Pere

Mentre hi ha equips que, per un motiu o altre, han hagut de buscar un nou entrenador, a Tercera Catalana com a mínim cinc banquetes seguiran intactes: les de l'Agullana, Bàscara, Borrassà, Empuriabrava-Castelló i Sant Pere Pescador.

A l'Agullana, Pepe Mesas ha renovat pel club alberenc després de salvar l'equip en el tram final de temporada. Per la seva part, Miquel Rivas continuarà entrenant el Bàscara el proper curs després d'un any sense sobresalts malgrat. Qui també van viure un exercici tranquil, amb opcions fins i tot de treure el cap a la zona alta, van ser el Borrassà, Empuriabrava-Castelló i Sant Pere: en els blaugranes Josep Salas iniciarà la seva cinquena temporada; a l'Aeròdrom Albert Albert la seva tercera i en els costaners Jose Hernández també la seva tercera amb la il·lusió de lluitar per l'ascens.

D'altra banda, el Base Roses, descendit de Segona a Tercera Catalana, seguirà comptant amb Napo Cayuela com a tècnic.