Sito Alonso (Madrid, 1975) es va convertir en el nou entrenador del Barcelona Lassa, que entrenarà les dues pròximes temporades, amb opció a una tercera. Entrenador aquesta temporada del Baskonia, el preparador s'havia desvinculat del conjunt basc en acabar la temporada, cosa que ha possibilitat que el Barcelona hagi pogut comptar-hi.

El Barcelona va rescindir el contracte del tècnic grec Georgios Bartzokas en acabar el seu periple aquesta temporada el conjunt català en l'ACB, en quedar eliminat en quarts de final, concloent així un dels pitjors cursos esportius de l'entitat catalana els últims anys. En l'ACB, Sito Alonso compta amb una dilatada carrera i experiència, després d'haver dirigit equips com DKV Joventut, Lagun Aro Gipuzkoa Bàsquet, Bilbao Basket i Saski Baskonia.

Prigioni entrenarà el Baskonia

Un parell d'hores més tard que el Barça anunciés el fitxatge de Sito Alonso, el Baskonia va fer públic que l'exbase del club Pablo Prigioni, retirat fa pocs mesos, serà el nou entrenador del primer equip del club de Vitòria.