Les instal·lacions del Top Ten de Tordera, que durant aquesta temporada han acollit diverses vegades entrenaments del primer equip del Girona FC, seran l'escenari del campus d'Andrés Iniesta els pròxims cinc anys. El migcampista del Barça posa en marxa un nou projecte enfocat i dirigit a la formació de joves futbolistes amb l'objectiu de convertir-se en un referent internacional. «Iniesta's Methodology és un programa d'entrenament dissenyat a partir de l'experiència del futbolista manxec, un apassionat del futbol formatiu.

Aquesta és la quarta edició del campus d'Iniesta, la primera que es durà a terme al Top Ten, que agafa el relleu de Sabadell. Es tracta d'una iniciativa dirigida a nenes i nenes d'entre 6 i 14 anys amb ganes de millorar i desenvolupar noves habitlitats futbolístiques. Les inscripcions ja estan obertes. El campus es farà durant tres setmanes, entre el 3 i el 21 de juliol, amb una vuitantena de participants en cada una. Està garantida la presència d'Iniesta almenys un cop durant el campus, amb l'objectiu de compartir directament les seves experiències amb la mainada. De fet a partir del 12 de juliol ja començarà els entrenaments de pretemporada amb el Barça a les ordres del nou entrenador, Ernesto Valverde.

Amb l'arribada del projecte a Tordera, s'obre un nou camí de col·laboració entre les dues parts. L'acord el van tancar Emili Ricart, director d'Iniesta's Methodology, i Jordi Linares, director gerent de Top Ten Sports. En aquestes instal·lacions els participants del campus hi trobaran 14 camps de futbol de gespa natural, a banda d'altres serveis que ajudaran a completar les activitats. Amb aquesta entesa, el campus d'Iniesta col·laborarà en la millora de les instal·lacions amb la idea que el projecte i la seva seu acabin tenint ressó i reconeixement internacional.

Iniesta té com a principals col·laboradors en aquesta iniciativa a Emili Ricart, director del projecte; Javi Pérez, director tècnic, i Carlos Arean, director de gestió. A més a més hi prendran part una quinzena de tècnics.

Per la seva banda, un exjugador del Barça, Xavi Hernández, ha tornat a escollir El Collel per fer-hi el seu campus d'estiu. Tot un clàssic de les vacances que, enguany, arriba a la dinovena edició amb una gran demanda.