Un gol agònic de José Camacho al minut 94 va donar vida a l'Osca, que va empatar a 2 amb el Getafe per mantenir intacte el seu somni d'arribar a l'eliminatòria definitiva per pujar a Primera Divisió. L'Osca va patir per aconseguir un empat als últims instants. Ho tenia gairebé tot perdut després dels dos gols de Jorge Molina, que a quinze minuts per al final va completar un doblet que semblava definitiu. No obstant això, Camacho, amb un cop de cap decisiu, es va vestir d'heroi per al seu equip en l'últim instant.

L'Osca es trobava davant d'una cita històrica i la seva afició va respondre omplint l'estadi del Toralín. En un ambient molt especial,, el Getafe es va arronsar durant els primers vint minuts i va trigar a treure's de sobre el domini de l'Osca, autèntic agitador del xoc durant la primera part.

A la represa un penal comès sobre Molina el va transformar el mateix davanter visitant, que va repetir a quinze minuts per al final amb un gran cop de cap a passada de Portillo des de la banda dreta. Al minut següent Araújo va mantenir l'esperança per als locals, sensació que es va transformar en eufòria al final. Tot es decidirà dissabte.