El Figueres té la meitat de la plantilla planificada per afrontar la sisena temporada seguida a Tercera Divisió, ja que a dia d'avui té confirmades cinc altes, deu baixes i cinc renovats. Els primers reforços han estat els dels defenses del Manlleu Albert Canal i Ot Bofill i el de l'extrem de la Jonquera Joan Pons. A més, del juvenil, que ha baixat a Preferent, faran el salt el mitjapunta Pep Chavarría, que ja sap què és debutar en el primer equip, i el lateral Joel Vilalta. El següent futbolista que es col·locarà la samarreta unionista és previst que sigui el davanter Èric Pimentel. El jugador de Santa Llogaia d'Àlguema va jugar el curs passat entre el Palamós i el Girona B i ja coneix Vilatenim perquè havia militat a la base del Figueres.

Chicho, l'entrenador, i Rafa Bonillo, el director general de la Unió, són els encarregats de dissenyar la plantilla i entre altres jugadors interessants per a reforçar l'equip hi ha el davanter figuerenc Sergi Arranz (Horta) i el defensa ripollenc David Payán (Montanyesa).

El Banyoles de Fontes ho aprofita

Pel que fa a les baixes, els primers jugadors en trobar destí han estat Quimo Rodríguez, Adrià Casanova i Pau Valeros, que han fitxat pel Banyoles, de Primera Catalana, entrenat el proper curs pel fins fa poc director esportiu del Figueres Adam Fontes. A més, tampoc seguiran Javi Revert, Santi Varese, Moha Chabboura, Ramon Masó, Sebas Setti, Albert Genís i Ian Vila, que anirà cedit.

Mentrestant, pendents de signar la seva continuïtat o de marxar hi ha sis homes: Xavi Ferrón, Pedro Del Campo, Xavi Gallego, Roger Torquemada, Sergi Romero i Cristian Venzal.