El Marca de l'Ham ja és a quarts de final de la Copa Catalunya amateur després de superar el Banyoles (2-1) una setmana més tard d'haver eliminat el Garriguella (1-8). En el duel entre el campió del grup 15 de Tercera Catalana i del grup 1 de Segona Catalana, el vencedor ha estat el conjunt d'una categoria inferior, que n'ha fet prou amb un gol a cada part de Sergio Casanova, de falta directa i després de batre Herrera en un u contra u.

Els del Pla de l'Estany, ja sense l'entrenador Toni Sánchez i amb juvenils omplint la convocatòria, han pogut marcar el gol de l'honor en el darrer minut, obra de l'exjonquerenc Amós Gaska. Els nois d'Edu Ortega i Carles Maureta allarguen d'aquesta manera el seu estat de gràcia.

La Copa Catalunya amateur és una competició que només juguen equips d'entre Segona i Quarta Catalana, creada per la Federació Catalana de Futbol com a alternativa de la Copa Catalunya absoluta. Després de superar aquesta ronda, els rivals del Marca de l'Ham en els quarts de final poden ser Tortosa, Folgueroles, Borges Blanques, Districte 030, Parets, Can Clota, Begues, Molins de Rei o Can Trias.