Llançà i Figueres acolliran, aquest cap de setmana, dies 17 i 18, la segona edició del Torneig Flama del Canigó de bàsquet. Aquesta competició reunirà els finalistes femenins i masculins de la Copa Catalunya i els combinats finalistes de les lligues del Llenguadoc-Rosselló franceses.

A Llançà, aquest dissabte es disputaran els partits femenins entre el Solerien-Cerdanyola (17 h) i Barça CBS i Cugnaux (19 h), i l'endemà a les 9.30 h i 11.30 h es jugarà la fase de consolació i final. El torn dels equips masculins serà a Figueres: el dissabte es jugaran el Saint Esteve-Aracena Sant Josep (17 h) i Mataró-Nîmes (19 h), mentre que el diumenge es disputarà la consolació (10 h) i la final (12 h).

Llançà i Figueres agafen el relleu de Canet-en-Roussillon i Toulouges. L'acte de presentació va tenir lloc aquest dilluns a Llançà amb la presència de Pere Vila i Marta Felip, alcaldes de Llançà i Figueres; Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol; Jacques Astrou, president de la Lliga del Llenguadoc-Rosselló francesa; i Francesc Xavier Santaló, vicepresident de la Federació i representant territorial, entre d'altres personalitats.