El resultat de 3 a 0 al partit d'anada dona molta confiança al Peralada per afrontar el partit d'aquesta tarda al camp del Conquense (18.30 h). Els gironins tenen un avantatge més que considerable per accedir a l'última eliminatòria del play-off d'ascens a Segona Divisió B però per fer-ho hauran d'aguantar 90 minuts més davant un rival que, amb tot a guanyar i res a perdre, sortiran per totes des del primer minut de partit.

Després de fer tot just fa set dies un dels millors partits de la temporada, l'equip dirigit per Arnau Sala vol rematar la feina a l'estadi de la Fuensanta de Conca. Un gol de l'equip xampanyer podria deixar pràcticament vista per a sentència l'eliminatòria i aquest és un dels principals objectius dels gironins. Conscients que un gol a favor ho deixarà tot pràcticament fet, també saben que el rival sortirà per totes i que tindrà els seus moments per intentar lluitar per accedir a la tercera i última ronda de la promoció d'ascens.

La principal novetat pels alt-empordanesos és la tornada a l'equip del porter Gianni, que es va perdre el partit d'anada per sanció. La resta de jugadors estan a la disposició d'Arnau Sala, a excepció de Nacho Ruiz, Draman Konaré i David Serrano, lesionats de llarga durada. En el partit d'anada, els peraladencs van jugar a una gran intensitat, que hauran d'igualar si no volen patir en excés.

El Conquense arriba al partit molt ferit pel 3 a 0 encaixat a Peralada però amb suficient motivació i recolzament com per intentar aconseguir la gesta de la remuntada, una paraula que ha ressonat aquesta setmana a Conca. Es van veure superats a l'Alt Empordà, però l'equip de José Poyatos vol fer valer el factor de la Fuensanta per aconseguir capgirar l'eliminatòria. A casa, el Conquense només ha perdut en tota la temporada i s'ha mostrat molt sòlid durant tota la temporada. A més, el camp és de grans dimensions i els locals hi estaran més ben acostumats que no pas els catalans. Tenen clar que si encaixen un gol del Peralada tindrien pràcticament impossible accedir a la final per pujar de categoria i que, a porteria visitant, han d'estar el màxim d'encertats possible per marcar, com a mínim, tres gols. Ho hauran d'intentar amb les sensibles baixes en atac d'Adibe, sancionat, i Nacho, lesionat. Tampoc podran jugar el partit pel conjunt manxec Iván Rubio, Javi López i Luiso.

Els gironins van trepitjar el terreny de joc ahir, quan van fer una suau sessió d'entrenament. Arnau Sala i els seus jugadors quedaven «sorpresos» per les grans dimensions del terreny de joc però va assegurar que «no deixarem de fer el nostre futbol», ni per les condicions de l'estadi ni pel resultat del partit d'anada. 90 minuts perquè el Peralada es planti a la final per pujar a Segona Divisió B.