L'exdavanter del Barcelona Hristo Stóitxkov va revelar ahir que la jugada del gol de falta de Ronald Koeman que va donar la primera Copa d'Europa al club blaugrana fa 25 anys no estava assajada. «No vam assajar res. Vaig veure que la barrera estava molt a prop i vaig dir a Jose Mari (Bakero): farem això», va dir Stóitxkov, qui va tocar aquella pilota perquè Bakero la parés i Koeman l'enviés al fons de la xarxa en el minut 111 de la final davant el Sampdoria italià.

El búlgar va ser un dels quatre jugadors del Dream Team que van participar en un col·loqui sobre les «Vivències de Wembley» que es va celebrar a l'Auditori 1899 del Camp Nou, abarrotat per escoltar les anècdotes dels herois de la final que va canviar la història del club fa ja 25 anys.

Al costat de Stóitxkov, van participar en la xerrada Ronald Koeman, Eusebio Sacristán, Guillermo Amor i Carles Rexach, segon de Johan Cruyff en l'època del Dream Team. Els actes de commemoració continuen avui amb una gran festa-espectacle al Camp Nou que reunirà els integrants d'aquell equip (22.00).