El futbolista turc del Barcelona, Arda Turan, ha estat expulsat avui de la concentració de la selecció de Turquia després d'agredir ahir a un periodista turc a l'avió de l'equip.

L'entrenador de la Selecció, Fatih Terim, una llegenda del futbol turc, va prendre la decisió d'expulsar al jugador per l'agressió, informa la cadena CNNTürk.

L'incident es va produir a l'avió de la selecció turca, després de disputar ahir a la nit un amistós a Skopje contra Macedònia (0-0), i després que Turan reconegués entre el passatge al periodista esportiu Bilal Mese.

L'avió es dirigia a Trieste, a Itàlia, des d'on la selecció s'anava a desplaçar a Eslovènia per preparar el partit de diumenge que ve contra Kosovo.

Segons el diari Hürriyet, Turan va acusar Mese d'escriure mentides sobre ell i altres jugadors, el va agafar pel coll i el va pegar mentre l' insultava.

"Em cago en què han deixat entrar a una persona tan deshonrosa com tu en aquest avió. Puc deixar el futbol però no et deixaré deshonrar el meu honor ni el de la meva família", va dir el jugador del Barça, segons Hürriyet.

El futbolista va criticar uns reportatges del periodista en què s'apuntava que l'any passat diversos jugadors de la selecció nacional, entre ells Turan, van demanar més diners i van crear algunes disputes dins de l'equip.

"Diguem Bilal Mese, hi eres? Estaves amb nosaltres quan vas escriure sobre l'assumpte dels diners? A qui li demanem diners? Per què no parles ara? Et pregunto aquí, qui et va ordenar escriure aquestes coses?", va cridar el migcampista al periodista.

Turan també va criticar a crits a la Federació turca i al seu president, Yildirim Demirören.

"El teu cap és Demirören. Treballes en el diari del president de la Federació? Em cago en la persona que t'ha deixat entrar en aquest avió", sosté Hürriyet que va cridar Arda Turan.

El jugador no va negar l'incident sinó que el va assumir mitjançant un missatge al seu compte d'Instagram, en què va reconèixer no saber si el seu comportament era "correcte", però el va descriure com "sincer, honrat i noble", per defensar el seu " honor ".

En el seu missatge, Turan afirma que pot acceptar qualsevol crítica de la seva forma de jugar a futbol, però mai insults al seu honor i la seva família.

"No es pot atacar el caràcter, la família i els valors d'una persona. Hi ha gent que no pot oblidar aquest tipus de coses. Agraeixo als periodistes que critiquen el meu futbol ... Això és una professió. És normal. Però no permetré (atacs) a la meva família i als meus valors", ha comentat.

"Qui busqui atacar el meu honor i la meva família obtindrà una resposta amb tot el poder de les meves capacitats" va afegir.

L'associació de periodistes esportius de Turquia ha protestat contra Turan, considerant "totalment inacceptable" l'agressió verbal i física, "sigui per la causa que sigui".

Turan forma des de 2006 part de la selecció turca, de la qual, a més, era capità, i és un dels jugadors més admirats del país.