El Peralada farà, aquest diumenge a la tarda, al camp del Conquense un pas de gegant en les seves aspiracions per jugar a Segona Divisió B la propera temporada. Els verd-i-blancs van encarrilar la segona eliminatòria de la promoció d'ascens, diumenge passat, a casa, contra els ­castella­no­manxecs (3-0) i només un desastre pot impedir als de Sala i Punsí no disputar l'elimnatòria final de la promoció.

El Peralada va dominar el partit d'anada i va tenir el control de la pilota durant els primers minuts, fins que Ernest Forgas va marcar el primer gol enviant una pilota a l'escaire de la porteria d'Álex Ruiz. El Conquense mai va oferir una imatge de perillositat i els locals ho van aprofitar per fer el segon abans de la mitja hora.

Contra deu

L'entrada al camp, després del descans, del davanter Adighibe, que va ser expulsat pocs minuts abans del final, amb dues targetes grogues -serà baixa sensible per a la tornada-, semblava que animava els visitants, però tampoc va servir de revulsiu. Ja amb deu homes, el Conquense va abocar-se a l'atac i el Peralada es va estirar. En una acció de Boniquet, el visitant Javi Soria va fer-se un autogol, que era la sentència de l'eliminatòria per al Peralada, que veu coll avall el seu pas a la darrera fase de la promoció d'ascens.

L'entrenador Arnau Sala, comentava que "hem aprofitat els seus punts febles, Hem defensat bé i estic content d'haver mantingut la porteria a zero tota aquesta promoció"

La tornada, diumenge vinent, amb autocar

El Peralada ha organitzat un desplaçament amb autocar cap a Conca, que sortirà diumenge mateix a les sis del matí. Els interessats a assistir a aquest nou partit històric han d'apuntar-se abans d'aquest dimecres, dia 7 de juny, a les 21 hores i el preu és de 50 euros, entrada a part. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a info@cfperalada.cat o 633 203 134.