Segona aturada del camí del Peralada cap a la Segona Divisió B. El conjunt gironí disputa aquest migdia (12 h) el partit d'anada de la segona eliminatòria del play-off a Segona B contra el Conquense, segon classificat del grup de Castella La Manxa. Els peraladencs, que van superar el Móstoles a la primera ronda, tenen en aquestes semifinals el factor camp en contra i voldran obtenir aquest migdia un bon resultat per afrontar el partit de tornada amb les millors de les garanties.

El principal contratemps per a l'equip d'Arnau Sala és la baixa de Gianni, que va ser expulsat en l'últim partit contra el Móstoles i no es podrà posar sota pals. El porter, que va ser un dels jugadors més destacats de la primera eliminatòria mantenint la porteria zero als dos partits, no podrà jugar el partit d'avui i el seu lloc l'ocuparà Richi Paz. La resta de futbolistes, excepte els lesionats de llarga durada Nacho Ruiz i Konaré, estan a la disposició del tècnic.

A diferència de la primera eliminatòria, els peraladencs jugaran la tornada a fora de casa. Per tant, un dels grans objectius per al duel d'avui és fer el primer pas i encarar l'eliminatòria per afrontar amb les màximes garanties possibles el partit de tornada a Conca, en un estadi on el rival dels gironins ha sumat molts punts i s'ha mostrat com un equip temible i on pocs contrincants han aconseguit puntuar.

«Hem d'aconseguir tenir la pilota i aprofitar les nostres oportunitats. El Conquense, que és molt perillós en atac, tindrà els seus minuts i hem d'estar preparats. Esperem arribar amb garanties al partit de tornada en un estadi on s'han mostrat molt forts durant tota la temporada», destacava l'entrenador del Peralada, Arnau Sala.

Al factor clau de mantenir la porteria a zero se li afegeix que David Corominas segueixi mostrant el gran nivell amb el qual ha arribat al play-off. El davanter maresmenc va ser l'encarregat de decantar al favor dels gironins la primera eliminatòria i si ell està bé, es carrega l'equip a l'esquena i tradueix tots els atacs en ocasions manifestes per al seu equip. Serà la peça clau en l'equip quasi de gala que sortirà a jugar contra el Conquense, amb la principal novetat de Richi Paz a la porteria.

El Conquense buscarà el gol

També segon classificat al seu grup de Tercera Divisió de Castella La Manxa, el Conquense, un equip més experimentat a l'hora de jugar aquestes eliminatòries, buscarà marcar a territori altempordanès per intentar aconseguir avantatge i aprofitar, si es donés el cas, el valor doble dels gols marcats fora de casa.

El conjunt que entrena José Manuel Poyatos va derrotar l'Anguiano a la primera eliminatòria amb patiment, fent bo, precisament, el valor doble dels gols a camp contrari. Jugadors experimentats com Sendoa o Javi Soria, aquest últim amb experiència a Segona A, juntament amb els golejadors de l'equip, Nacho i Collado (14 gols a la lliga) i Gerika (11 gols), són les principals amenaces del conjunt manxec. Precisament Collado és dubte pel partit, tot i que tot apunta que jugarà. Rubio, Javi López i Luiso seran baixa.