El Bosc de Tosca no va poder rematar la feina davant el Castellar i haurà d'esperar el partit de tornada per conèixer el desenllaç de la promoció d'ascens a Primera Catalana. Els garrotxins van portar la iniciativa en tot moment i van estar més a prop del gol que els vallesans, però la mala fortuna de cara a porteria va impedir que poguessin desplaçar-se al Pepín Valls amb avantatge al marcador.

El partit, històric a les Preses, va complir amb gairebé totes les expectatives, encara que el gol no va voler fer-hi acte de presència. Dos equips que, tot i saber la responsabilitat del que s'hi jugaven, van voler sortir a jugar a futbol i no a especular i, ben aviat, es va poder començar a disfrutar d'ocasions de gol que donaven molt ritme al partit.

D'anades i tornades va ser la primera part, amb uns primers compassos en què el Bosc de Tosca intentava trepitjar l'àrea visitant, però ben aviat el Castellar va agafar les regnes del partit i va provar diverses vegades Aleix. Però la més clara va ser per als locals, tot i que va ser desfeta per la defensa i el porter, que van evitar la rematada d'Amargant al 37.

A la segona, tot i que el partit es va jugar força al mig del camp, també hi va haver arribades d'ambdós equips, malgrat que el Bosc de Tosca va tenir-ne de més clares i es va trobar a faltar un gol que els garrotxins es mereixien més per insistència que els visitants.

Dissabte 10, a les set de la tarda, l'ascens es decidirà al Pepín Valls.