El Citylift Girona va tancar la temporada del seu retorn a l'OKLliga amb un empat a Palau davant el Noia Freixenet, en un partit amb moltes alternances en el marcador i en el que es va acabar amb un empat a tres gols. Pelicano, amb dos gols al principi de la segona part va neutralitzar el 0-2 que hi havia al marcador al descans i Marc Gómez va establir el definitiu empat a tres després del gol de penal de Rosa.

El Caldes va privar de la victòria al Lloret Vila Esportiva en el darrer partit de la temporada. Els loclas es van avançar amb un 2-0 en el marcador i van anar sempre per davant durant tot el partit, tot i que els lloretencs no van llençar en cap moment la tovallola. El Lloret seguirà un any més a l'OK Lliga.