El CPA Girona va engegar ahir oficialment la seva campanya de recaptació de fons per poder viatjar al Mundial de patinatge artístic de Nanjing, a la Xina, a principis de setembre. Necessita recollir més de 60.000 ? en total. Tot i que ja fa mesos que el club gironí està realitzant diferents activitats per recollir diners, aquesta setmana s'ha obert una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Sponsorto. Mitjançant aquesta iniciativa el CPA Girona pretén aconseguir una mica més de 23.000 ? dels més de 60.000 que calen perquè l'equip sencer pugui desplaçar-se a la Xina.

Per poder aconseguir cobrir aquest pressupost ha planificat, també, tot un seguit d'activitats com festes, sopars, gales, tallers i venda de diferents articles promocionals. Tot el club s'ha bolcat en aquest projecte i tant les patinadores com les seves famílies s'han mobilitzat de valent per anar fent caixa de mica en mica.

S'han creat també dos vídeos promocionals de la campanya per explicar el projecte. Un d'ells fa honor a la muralla de Girona jugant amb la metàfora de la Gran Muralla Xinesa. L'altre vídeo va adreçat a un públic més juvenil i de proximitat. El club defensarà a la Xina el vigent subcampionat del món, que va guanyar el 2016.