L'Alt Empordà tindrà gran representació en les fases finals dels diferents Campionats de Catalunya que organitza la Federació. Concretament, set equips hi participaran en representació de la província de Girona, de tres clubs diferents, tres del Grifeu, dos de les Escolàpies i dos de l'Adepaf. La cita serà aquest cap de setmana, 3 i 4 de juny, a diferents localitats d'arreu del territori català.

El Grifeu-Llançà

Del Grifeu hi haurà a les fases finals, d'una banda, el cadet femení, el campió, que jugarà contra el Joventut les Corts aquest diumenge a Cassà de la Selva (10.30 h). De l'altra, també els jugarà el mini masculí, que té cita el dissabte 3 a les 10 h del matí contra el Manresa, a Vilafant. Finalment, el mini femení jugarà contra el Sagrat Cor, també a Cassà, el dissabte 3 de juny a les 12 h.

Les Escolàpies

Per part de les Escolàpies, els dos equips jugaran a casa, ja que el club és l'organitzador dels campionats de les dues categories. Per una part, el cadet masculí, campió de lliga i amb tots els partits guanyats, jugarà contra el Sant Jordi de Barcelona el diumenge a les 10.15 hores, i per l'altra part, el preinfantil femení farà el mateix contra el Sant Adrià de Besòs el dissabte 3 a les 10 h.

L'Adepaf

Del club figuerenc, dissabte passat dos equips van certificar el pas a campionats, els dos en segona posició. Primer ho va aconseguir el preinfantil masculí, que jugarà a Solsona, contra l'Escola IPSI de Barcelona, el dissabte a les 10.30 hores. Uns minuts més tard ho va fer l'infantil, que jugarà, també dissabte, contra el Manresa, en aquest cas, a Sant Feliu de Guíxols a les 10.15 hores.