Al Peralada volen seguir fent història i seguir endavant en el seu camí cap a Segona B, el qual passa per superar l'eliminatòria davant del Móstoles. La setmana després del partit d'El Soto, aquest matí (12 h) es tornen a trobar en un duel que decidirà quin dels dos estarà al sorteig de demà. Tenen avantatge els empordanesos, que amb el 0-1 al partit d'anada -gràcies al gol de Coro- volen evitar qualsevol opció de remuntada per part del conjunt madrileny.

Pendent encara de saber si pot comptar amb el davanter i màxim golejador Gerard Berodia, l'equip d'Ivan Ruíz arriba al partit avalat pels bons números que ha signat durant la lliga regular jugant com a visitant, i havent-ne perdut només dos en desplaçaments. Per contra, el Peralada també pot presumir de ser un dels millors locals de tota la categoria, amb catorze victòries a casa. Conscient d'aquesta realitat, l'entrenador Arnau Sala assegura que «serà un partit molt anivellat i que es decidirà per detalls, estic segur que ens caldrà fer un gol per passar». Sala espera un rival molt perillós al contraatac i basat en la seguretat defensiva. Sobre la clau del partit, el tècnic gironí assegura que «cal controlar el partit amb la pilota i mirar de gestionar els mals moments com vam fer allà. Estic segur que hi haurà moltes alternatives». S'espera una gran assistència de públic. L'entrada per al partit valdrà 10 ? tot i que els socis del club local i del Girona entren de franc. També tenen accés gratuït els exjugadors de l'equip empordanès.

Higón, a punt per debutar

La falta d'efectius de què disposa el Peralada en aquest tram decisiu de la temporada ha fet que el club fes un esforç per cobrir alguna de les baixes de llarga durada que ha patit amb la incorporació de José Higón, procedent de l'Hospitalet. El futbolista es va presentar dimecres, i avui s'espera que jugui els primers minuts amb el conjunt gironí. El tècnic destaca la seva capacitat de desequlibri en l'u contra u i assegura que s'ha adaptat a la perfecció a la resta del vestidor. Jugarà, i falta veure si és titular.