El defensa del Barcelona Gerard Piqué es va entrenar ahir amb el grup i podrà participar, al costat dels seus companys, en el partit de demà contra l'Eibar, on els blaugranes es juguen el títol de Lliga (20.00). Els blaugranes necessiten guanyar i esperar que el Madrid, ara líder amb tres punts d'avantatge, perdi a Màlaga.

Piqué ja es troba plenament recuperat del malestar general que li va impedir entrenar-se amb el grup la setmana passada i va requerir ingrés hospitalari la matinada de dissabte passat, segons va informar el club català.

El central, per tant, rebrà entre avui i demà l'alta mèdica per entrar en la convocatòria que el tècnic, Luis Enrique, donarà unes hores abans del partit per enfrontar-se al conjunt basc. Malgrat el retorn de Piqué, el preparador del conjunt blaugrana va fer entrenar amb el primer equip també al central del Barça B Marlon Santos, que va cobrir la baixa del defensa barceloní contra el Las Palmas.

L'equip tornarà a entrenar-se avui, a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, a les 11.00 hores i, posteriorment, Luis Enrique compareixerà en roda de premsa. D'altra banda el Barça B juga avui l'anada (19.00) del play-off per pujar directe a Segona A contra el Cultural Leonesa.