El sènior masculí del Tennis Taula Tramuntana s'ha tornat a quedar, per segon any consecutiu, a les portes de l'ascens a Divisió d'Honor. El desig per pujar a la segona categoria estatal es va frustrar el cap de setmana passat en una fase d'ascens a tres partits que es va disputar a Calella (el Maresme). Després que dissabte superés les dues primeres eliminatòries amb contundència contra el Linares de Jaén (4-0) i el Mataró B maresmenc (4-1), en la final de diumenge els figuerencs van cedir contra el Huétor Vega (4-3). El conjunt de Granada venia de ser campió del seu grup, amb només una derrota, i va superar la tripleta formada per Ferran Brugada, Ramon Clivillé i Jordi Saguer per només dos punts.

Del desencís a Granada al de Calella, amb només un any de diferència, però el Tramuntana, que va quedar tercer de la lliga regular de Primera, ho tornarà a intentar la temporada que ve.

Amb dos infantils a Extremadura

El Tramuntana volia deixar de ser equip de Primera Nacional, la categoria on volia anar a parar el segon equip del CER l'Escala. Però en aquest cas, l'ascens també es va escapar pels pèls, si bé el club costaner es troba en el primer lloc de la llista si es produeix alguna renúncia.

El CER l'Escala B va anar fins a Don Benito (Badajoz) a la recerca del premi, però diumenge el Dama d'Elx el va superar en l'eliminatòria definitiva (2-4). Cal destacar que els escalencs van jugar a terres extremenyes amb els veterans David González i Francesc Fontanet, però també amb els infantils de primer any Iker González i Norbert Tauler. A la fase de grups, durant el dissabte, el CER s'havia desfet del Totana de Múrcia (6-0) i del Lautaro basc (5-1) i havia perdut el Sant Jordi balear (2-4).