Sant Llorenç de la Muga acollirà, aquest diumenge dia 21 de maig a partir de les 9 del matí, la segona edició de la Fox Trail. Es tracta d'una cursa de muntanya que es va estrenar amb molt bona acceptació ara fa un any -200 participants- amb recorreguts per muntanya de 16 i 7 km. Enguany, la principal novetat és que, a les rutes que hi havia, s'hi incorporarà una mitja marató, de 23 km, de +1.000 metres de desnivell, que arribarà fins al poble veí, Albanyà.

Prova Oncokids i 70 voluntaris

­Tanmateix, a la cursa santllorencina hi tindrà lloc una prova del circuit de la lliga de trail solidària Oncokids, destinada a nens i nenes de 6 a 12 anys i organitzada per Gas Mountain.

La Cursa de la Guilla, en la seva traducció al català, és organitzada per l'Ajuntament, amb la coordinació del rabatxí Martí Lagresa Cumbriu, de 16 anys, i que al darrere tindrà una setantena de voluntaris.

Les inscripcions van dels 5 als 18 euros, segueixen obertes a través del web Fox Trail i inclourà la bossa del corredor, amb samarreta, esmorzar i sorteig de vals i regals, a més de gaudir dels llocs més idíl·lics de Sant Llorenç.