Les curses populars van tenir aturada diumenge passat a Garriguella, Ordis i Figueres. Per una part, a terres de l'Albera la segona edició de la Cursa de la Mata -a la foto de l'esquerra- va comptar amb prop de 250 participants en proves de 16 i 8 km, a més de la segona jornada de la lliga infantil Oncokids. A la distància llarga el podi va estar formada per Miquel Cruz, Cristophe Coldaert i Raül Aznar -masculí-, i Anna Puigbert, Rosa Belén Rodríguez i Montserrat Arbusà -femení-, mentre que als calaixos de la curta hi van pujar Lefebre Remi, Pierre Venzal i Àlex Salas, per un costat, i Alba Segura, Mireia Perpinyà i Sílvia Fernández, per l'altre.

Gil i Arias s'imposen a Ordis

El mateix diumenge, a la tercera edició de la Marxa de l'Ordi d'Ordis hi van ser 320 participants, amb triomf per a Roger Gil i Celina Arias a la ruta de 15 km -el podi el van completar Tribu Fernández i Jaume Baraut, i Marbiel Basurto i Inda Herrero. A la distància de 8 km, els tres primers de cada categoria van ser Franc Bautista, Miguel Calvente i Llorenç Fuentes -masculí- i Margarete Pacheco, Irene Montblanc i Eva Ortega -femení.

D'altra banda, els alumnes de 4t d'ESO de la Salle Figueres van organitzar, també diumenge, la tercera edició de la Salletrail -a la foto de la dreta-, amb una cursa de 9 km per l'entorn de la ciutat i de Vilabertran.