L'equip infantil B de l'Escala es va proclamar campió, el diumenge passat, del grup 7 de Segona Divisió quan encara queden dues jornades per acabar després de superar el Navata (6-2). Els de Xavi Carmona, que com a màxim han cedit un empat en aquest lliga, contra el Peralada B, han quedat per davant del Vilamalla i acumulen 20 triomfs seguits. D'aquesta manera, el club escalenc tindrà dos equips a Primera Divisió -tercera categoria infantil- el curs vinent, ja que l'A s'hi ha mantingut.

La resta de títols per decidir

Juvenil - Segona divisió

El Roses es deixa més de mig títol al camp del Baix Ter. Després d'anar tot el curs líder, el Roses juvenil ara és tercer quan queden dues jornades. Els d'Èric Pérez van perdre al camp del Baix Ter (3-1), que ara passa a coliderar el grup 4 de Segona amb els mateixos 68 punts que el Pals. El Roses, a tres punts de distància, ja no depèn d'ell.

Infantil - Primera Divisió

El Figueres B encarrila el títol de campió en el duel crucial a Quart. L'infantil B del Figueres ho té tot a favor per acabar campió del grup 17 de Primera Divisió i ascendir a Preferent després de guanyar el duel crucial al camp del Quart B (1-2). Els d'Arnau Terradellas i Bruno Müller seran campions si aquest dissabte (14.30 h) guanyen el Gironès-Sàbat B, a Vilatenim.

Aleví - Preferent

L'Escala B segueix a un punt d'un Girona B que no falla. L'aleví B de l'Escala continua segon del grup 5 de Preferent, a un punt del líder, el Girona B. Els escalencs van fer els deures contra el Figueres B (1-4), però els gironins també davant la Unió Girona (3-0). El Blanes, antepenúltim, i el Llagostera, vuitè, seran els últims rivals del Girona B.

Aleví - Segona Divisió

El Vilamalla A supera l'Esplais i es col·loca líder enmig del Tourmalet. Un gol de Gerard Caixàs a la recta final del partit va permetre a l'aleví A del Vilamalla superar l'Esplais (2-1) en el duel pel lideratge. Els vilamallencs són ara primers en solitari (77 punts), però aquest dissabte (11.45 h), a la penúltima jornada, rebran el Juncària A, segon amb 75 punts.

Benjamí - Primera Divisió

El Llançà es deixa el títol a Vic i el Peralada i l'Esplais, a l'espera. El benjamí del Llançà es va acomiadar del títol del grup 23 de Primera Divisió després de perdre (3-1) al camp del líder Vic Riuprimer. El Peralada, tercer, i que rebrà el conjunt osonenc a l'última jornada, i l'Esplais, quart, manté una mínima esperança de títol, si bé ha d'esperar una ensopegada del Vic.

Juvenil cadet femení - Segona

El Cabanes es manté a tres punts d'un Girona que pateix. El juvenil-cadet A del Cabanes continua segon de Segona, a tres punts del Girona, quan queden dues jornades. En el darrer partit, les cabanenques es van desfer del Seva (6-1) i les gironines van remuntar contra el Santa Eugènia (3-2). Per ser campió, el Cabanes necessita que el Girona sumi un punt de sis.