El Base Roses és antepenúltim i té peu i mig a Tercera Catalana després de caure al camp del Guíxols (4-0) i desaprofitar l'ensopegada del Cornellà a l'Escala (6-1). Un triomf rosinc l'hauria col·locat a tres punts de la permanència, però la derrota els manté a sis punts dels del Pla de l'Estany quan queden dues jornades per acabar. Amb l'average igualat-però una diferència de gols de -10 pel Base-, només que el conjunt de Toni Soler sumi un punt enviarà l'equip de Napo Cayuela a Tercera cinc anys després.

El Base Roses ha arribat amb les forces justes en el tram final del campionat, on tot i tenir una plantilla llarga ha hagut de recórrer a jugadors juvenils i del filial com Txirri Plujà, titular davant les baixes de Pereira i Pitu.

Guíxols: Yasin, Rozas, Hamzaoui, Diego Zayas, Bachs, Sillah (Carlos Zayas, 70'), Mora (Matías, 62'), Gerard

Gómez, Nueda (Callicó, 75'), Jiménez (Carlos Gómez, 62') i Iglesias (Dumazert, 62').

Base Roses: Lobato, Diego Soria, David Martínez, Frank, Txirri Plujà (Carlos Ramírez, 55'), Blas Hornos, Jacobs, Raül Blanco, David Ricart (Jordi Pérez, 43')(Boque, 74'), Barreña i Justa.

Gols. 1-0, Dumazert (72'); 2-0, Matías (83'); 3-0, Callicó (87'); 4-0, Matías (89').

Àrbitre. Bonet Hinojo.

S'inflen a gols tot esperant que punxi el Bosc de Tosca

Les mínimes opcions de l'Escala per anar a la promoció d'ascens a Primera Catalana passen per guanyar els dos partits que queden, contra Blanes i Bescanó, i que el Bosc de Tosca perdi contra Banyoles i Can Gibert en les dues últimes jornades. A l'espera d'una dobla ensopegada garrotxina-el club escalenc creu que li poden restar tres punts per una suposada alineació indeguda-, el conjunt d'Albert Gasca es va refer de les anteriors ensopegades amb una golejada davant el Cornellà del Terri, que es troba al límit de la salvació. / Josep Castells

L'Escala: Ureña (Mill, 46'), Nil, Ricard Ferrer, Salam, Sergi Ramírez, Agustí (Castanyer, 46'), Adrià Serra, Argi, David Puig (Molinas, 58'), Àlex Fernández (Toni Ruedas, 66') i Gerard Muñoz (Masjoan, 76').

Cornellà: S. Cortina, Oliver, P. Cortina, Devia, Poch (Bravo, 60'), Mesas, Cascuberta (Ferragut, 56'), Cervera (Rubio, 46'), Alsina, Robert i Sánchez (Gallardo, 70').

Gols. 1-0, Ricard (8'); 2-0, Muñoz (14'); 3-0, Àlex (26'); 4-0, Puig (27'); 5-0, Muñoz (37'); 5-1, Devia (65'); 6-1, Muñoz (75').

Àrbitre. El Abdi Zahnini.

Empat intranscendent en el debut del juvenil Bylo

Ja sense res en joc i amb els deures de la permanència fets, l'Agrupació Esportiva Roses va igualar davant un Blanes que es troba amb l'aigua al coll, en zona de descens i amb opcions de salvar-se. L'exjugador del Peralada juvenil Gianfranco Galli va avançar als de Gabri Maragall i Enric Giménez a la segona part, però els blanencs van salvar un punt pels seus interessos poc després. A la segona part va debutar el porter de l'equip juvenil Pavlo Bylo, que és el quart jugador que es col·loca sota els pals després de Boque, Oscar González i Meli.

Roses: Sergio Feria (Pavlo Bylo, 64'), Meli Ribera, Jorge Torres, Marc Vélez, Edu Sastre, Robert, Galli, Pere Bel

(Joan Baduà, 68'), Quique Garcia, Ed Latino (Joel Crespo, 60') i Ezequiel (Ivu, 46')(Gerard Fageda, 46').

Blanes: De Bode, Fall, Arevalo (Escoda, 68'), Rubio, Zamora (Platero, 80'), Gines (Drammeh, 75'), De Melo, Sebastian, Marena, Lara (Gutiérrez, 60') i Fernandez.

Gols. 1-0, Gianfranco Galli (62'); 1-1, Assane Fall (80').

Àrbitre. Rayos Belmonte.