Aquest dissabte 6 de maig el sènior masculí de l'Escala té un partit clau per mantenir intactes les aspiracions de pujar a Primera Catalana. Juga contra el Tona, que està empatat a la segona plaça amb els escalencs i amb les Franqueses. La cita és a les 18.15 al pavelló municipal de l'Escala.

En cas de guanyar, els d'Albert Clopés necessiten una derrota de les Franqueses, que juga contra el Sant Pol de Mar (15è classificat), per poder escalar fins a la segona posició, ja que els de l'Escala tenen el bàsquet average perdut amb els vallesans. Si les Franqueses guanya, i també ho fa la jornada següent contra el Parets (13è classificat), l'Escala s'haurà de conformar amb la tercera posició, i haurà de jugar la promoció d'ascens.

D'altra banda, el Vilafant juga al camp del Torroella dissabte a les 17.30 per tal d'assegurar la segona posició de Tercera Catalana: només necessita guanyar un dels dos partits que queden. Contra el Torroella (13è classificat), que es juga poder fer la promoció de descens a camp a favor, és l'oportunitat ideal, ja que la jornada següent els de Bru Rovira reben el Cassanenc, líder i campió de la categoria.

Cal apuntar que, per tal d'animar als jugadors, el club ha organitzat un autocar pels aficionats.