El Sant Pere Pescador no ha abaixat ni molt menys els braços tot i no jugar-se l'ascens i el diumenge al camp del Molins de Rei (1-6) va tornar a mostrar el potencial. El partit va ser perfecte per a les noies de Joan Pont i Quim Sala, que al quart d'hora ja dominaven 0-2. El duel també va servir per engreixar els registres d'Ana Ríos, que ja acumula 39 gols i es confirma com la pitxitxi de Preferent.

El Sant Pere jugarà aquest divendres (21 h) al camp de l'AEM B de Lleida en un partit pendent i el diumenge (16 h) s'acomiadarà de la seva afició en el darrer enfrontament del curs a casa davant el Fontsanta Fatjó, segon classificat.

Sant Pere: Yulieth, Mireia Pont, Trini, Alba González, Cristina Pont, Marina Poyato, Rebeca, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis. També va jugar Anaïs.

Gols. 0-1, Sara (pp)(1'); 0-2, Ana Ríos (15'); 0-3, Paula (46'); 1-3, Blanca (57'); 1-4, Paula (65'); 1-5, Ana Ríos (80'); 1-6, Cristina (87').

Àrbitre. Borràs Polo.

Sense poder sorprendre el líder

El Vila-sacra ha caigut clarament aquest dilluns (0-3) en un duel pendent davant el Sant Esteve d'en Bas, líder de Segona Catalana. L'activitat de les de Paco Fernández, antepenúltimes, continuarà aquesta setmana per partida dobla: dimecres (20 h) al camp del Ripoll Atlètic i diumenge (17 h) al de l'OAR Vic.

Vila-sacra: Mar Ruiz, Carla Fernández, Souhaila Benmoussa, Sandra Quintos, Carla Moreno, Alejandra Fernández, Natàlia Martín, Ariadna Sellas, Alexandra Puentedura i Amandine Garriga.

Gols. 0-1, Laia (17'); 0-2, Laia (74'); 0-3, Laura (85').

Àrbitre. El Abdi Zahnini.

L'Estartit de Punto consuma el descens a Preferent

L'Estartit femení, referent provincial dels darrers anys després de jugar a la primera i a la segona categoria estatal, va tancar una etapa el cap de setmana passat amb el descens a Preferent, la tercera categoria. A les files del conjunt baixempordanès hi ha jugat la davantera figuerenca Carla Puntonet Punto, ex del Cabanes i que va contribuir en el darrer triomf, estèril, a Igualada (2-6). El curs que ve l'Estartit compartirà lliga amb el Sant Pere Pescador.

El Cabanes juga al camp del Santa Eugènia aquest divendres

El partit de Primera Catalana que el primer equip del Cabanes femení havia de disputar el diumenge passat al camp del Santa Eugènia de Girona, previst per al diumenge passat, va quedar posposat finalment per a aquest divendres, dia 5 de maig (21 h). Al cap de dos dies, el diumenge (16 h), les de Quim Cruset i Carles Monturiol rebran la visita del Palautordera, segon classificat.

El Marca de l'Ham prova un equip femení davant l'Albons

La Unió Esportiva Marca de l'Ham només té un equip federat, l'amateur masculí, i per a la propera temporada té la intenció de tenir un juvenil masculí. No obstant això, el club figuerenc va organitzar un partit femení el ­diumenge passat entre jugadores locals i de l'Albons (1-6).