Si el juvenil A del Figueres hagués guanyat al camp del Jàbat Terrassa (1-1) hauria sortit de la zona de descens a Preferent, però l'empat fa que s'hi mantingui. Els nois que entrena Pau Hidalgo es van avançar en el minut 24 de la mà del seu home gol, Gerard Mercader, que en suma set, però els vallesans van igualar poc després amb un penal.

L'equip unionista té tres jornades per intentar escapolir-se del descens a Preferent, una categoria que va deixar fa just un any com a campió, per ascendir a Lliga Nacional. Els figuerencs fa més d'una volta que estan en zona de descens, però la comprimida situació dels equips de baix fa que la salvació estigui a només un punt. Ara bé, necessita treure el màxim de punts possibles contra rivals de dalt: el Barça B, ja campió (dissabte, 17 h, a Vilatenim), i Lleida, quart, i Gimnàstic de Manresa, tercer, que es juguen pujar.