Després de firmar la salvació matemàtica la setmana passada al camp de la Montanyesa, el Figueres afronta les últimes jornades sense cap urgència quant a classificació. L'objectiu de l'equip de Chicho és sumar els màxims punts possibles i lluitant tots els partits. Ahir, tenien al davant un rival que s'està jugant totes les seves opcions per entrar a la promoció d'ascens. El Terrassa sortia de Vilatenim amb tres punts i la tercera posició a la classificació, fet que poc abans s'havia reflectit al camp.

Els egarencs, com és normal fixant-nos amb els objectius dels dos equips, van ser més intensos i estaven més motivats que no els gironins, ja amb els deures fets i sense opcions d'aconseguir objectius més grans. Tot i això, el partit va ser igualat i Velillas, al minut 51, va ser l'autor de l'únic gol del duel. El Figueres va aconseguir competir fins al final i va tenir les seves opcions per intentar, com a mínim, sumar un punt més a la classificació.

«Era el primer partit després d'aconseguir l'objectiu i ens ha faltat un punt de motivació. Ells s'hi jugaven molt i nosaltres no, aquesta ha estat la diferència», afirmava el tècnic de la Unió, Chicho. Queden dos partits per finalitzar el campionat, els quals el Figueres els jugarà al camp del Sant Andreu i a casa, a Vilatenim, contra el Granollers.