Enric Roura ha guanyat, aquest dilluns, la 10a edició de la Cursa del Castell de Sant Ferran, amb sortida i arribada a l'estadi Albert Gurt i que ha comptat amb prop de 400 participants entre totes les proves. El competidor de Santa Llogaia ha quedat primer a la distància dels 10 km, que passava per l'interior de la fortalesa, amb 34 minuts i 6 segons. El podi masculí l'ha completat el figuerenc José Luis Cruz i Pau Congost.

En noies, la gironina Carmen Rodríguez tampoc ha donat opció i ha celebrat la primera posició per davant Maria Gràcia Coll i Cristina Bosch. Pel que fa a la distància curta, de 3,5 km, el podi masculí ha estat format per Miquel Ribot, Jose Luis Crespo i Bernat Pérez -masculí-, i Queralt San, Jana Borja i Orlina Corominas -femení.

4.000 espelmes per les cavallerisses

Per a celebrar la dècada d'aquesta prova, organitzada pel CA Figueres, en el pas per les cavallerisses els corredors s'han trobat 4.000 espelmes, en un acte preparat per Bruno Pérez.

Una altra de les novetats de la Cursa del Castell de Sant Ferran, que prèviament a la prova d'adults hi havia curses infantils a l'estadi Albert Gurt, ha estat el debut de la lliga trail Oncokids, destinada a nens i nenes de 6 a 12 anys i que és organitzada per Gas Mountain Kids, Fundació Oncolliga Girona, Consell Esportiu de l'Alt Empordà i Curses.cat.

A la pròxima edició en paper del Setmanari de l'Alt Empordà (del 2 al 8 de maig) trobareu les classificacions completes de les proves de 10 i 3,5 km