L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, s'ha mostrat convençut que la Juventus aconseguirà demà un gol al Camp Nou, pel que ha assegurat que l'objectiu és "anotar cinc gols" per aconseguir el pas a les semifinals de la Lliga de Campions.

Malgrat el 3-0 en contra aconseguit en l'anada, el tècnic asturià ha assegurat que la remuntada en vuitens de final contra el Paris Saint Germain "convida a l'optimisme" i ha instat l'afició blaugrana a "crear un ambient de bogeria esportiva en què tots els jugadors puguin donar la seva millor versió".

"Si va servir contra el PSG no fa falta fer el partit perfecte. Hem de generar ocasions de gol i per això necessitem de la nostra actitud i agressivitat. Cal generar a l'aficionat que boti i que es pugui viure una nit similar a la de fa tres setmanes", ha afirmat en la roda de premsa prèvia al partit.

En l'àmbit futbolístic, ha assenyalat que serà important "minimitzar al màxim un gran equip com la Juve" i que es vegin les "virtuts" dels seus pupils, si bé ha opinat que l'esquadra italiana té opcions d'anotar un gol.

"Estem en circumstàncies semblants al dia del PSG. Cal marcar tres gols, aquesta vegada només són tres. Tenint en compte que el rival tindrà opcions per marcar.ne un, el nostre objectiu demà és fer cinc gols", ha explicat.

Un pla que pot variar si, tal com ha comentat el tècnic de l'equip italià, Massimiliano Allegri, arriben al Camp Nou amb l'objectiu d'anotar dos gols.

"Si Allegri ha dit que ve a marcar dos gols, els meus càlculs estan equivocats. Haurem de fer sis gols, llavors", ha puntualitzat.

En qualsevol cas, Luis Enrique té clara la recepta del Barcelona amb vista a demà: "No tenim res a perdre i això ens allibera de qualsevol pressió. El rival haurà de decidir si tancar-se o atacar. Per la nostra part, atacar, atacar, atacar i quan ens relaxem, seguir atacant".

Sobre la situació per la qual passa el seu equip, ha reconegut que els seus jugadors estan patint una "mala dinàmica" a nivell defensiu, cosa que ja va admetre Gerard Piqué després de la victòria contra la Reial Societat.

"Ara estem en una dinàmica en la qual els rivals amb poc et fan gols. Ara estem en aquesta dinàmica negativa i tots estem fent més per generar-ne una de positiva", ha asseverat.

Amb vista a demà, Luis Enrique recupera Sergio Busquets, sancionat en l'anada, i Javier Mascherano, que arrossegava unes molèsties musculars.

També estarà l'argentí Lionel Messi, de qui ha dit que "jugant al 25% ens aportaria moltíssimes coses perquè és un jugador únic i diferent".

Lluny de pensar en les altres eliminatòries de la Lliga de Campions com la que jugarà aquesta nit el Reial Madrid -"Hi ha partit avui?", s'ha preguntat entre rialles-, Luis Enrique està "centrat en el Barça, que prou feina tinc" i a aconseguir una altra remuntada.

"Als aficionats els diria que no se'n vagin en el minut 80. Fins al final ho intentarem. Els que van ser al Camp Nou tenen una altra oportunitat de viure una nit històrica. Fins al minut 95, hem d'estar tots junts", ha dit.