El tenis taula altempordanès va donar, durant la setmana passada, una nova mostra del seu potencial en el Campionat de Catalunya per Edats celebrat a Valls (Alt Camp). El TT Tramuntana, el CER l'Escala i el CTT Bàscara van marxar de terres tarragonines amb un somriure. Per un costat, el Tramuntana va brillar en categoria aleví i infantil amb les seves palistes. Les figuerenques van obtenir sis títols de campiones: en equips i en dobles en categoria aleví i infantil, i en individuals de la mà de l'alevina Jana Riera i l'infantil Clàudia Pérez, que van monopolitzar els podis -Mercè Puig va ser-hi en equips.

Pérez, a més, va ser segona en alevines, per darrere Riera, i el podi el va completar Abril Vidal. La palista d'Orriols, cedida del Bàscara al Vic aquesta temporada, també va quedar campiona per equips i dobles benjamins -al costat de Sílvia Coll- i segona en equips i dobles de categoria alevina, per darrere precisament del dominador Tramuntana, en especial del binomi Riera-Pérez -Vidal va ser, a més, tercera en individual aleví.

Sergi Grau, de gira per la Xina

L'excel·lent paper altempordanès a Valls el va completar el CER l'Escala en categoria masculina. Norbert Tauler va ser campió en infantils, un grup on Iker González, també amb experiència a Superdivisó, va completar el podi en tercera posició. Els escalencs, a més, van ser segons en equips infantils i el benjamí Àlex Portell va ser tercer de la seva categoria.

Aquest Campionat de Catalunya per Edats se'l va perdre el figuerenc Sergi Grau, cedit del Tramuntana al Mataró i que estava de gira per la Xina amb la selecció catalana.